En bonde som sonen känner väl...



Verkar som om Sum tycker att preskriptionstiden har gått ut för diverse bus som han gjort under skoltiden. För det har börjat sippra ut en del berättelser som vi aldrig hört förut. Nedanstående ”kom till oss” förra helgen i goda vänners sällskap.   

Han har inte haft svårt för sej i skolan men han har aldrig varit road av att läsa böcker. Speciellt inte ”på kommando”. Titta på böckerna på bilden ovan. Den överlägset tunnaste boken där – Gillis bonde från Ham – det var Sums favoritbok att recensera från mellanstadiet och framåt. Den är skriven av författaren till Sagan om Ringen trilogin men är endast på 100 sidor, med stor text och en del bilder..hehe. Och hur kunde han lyckas recensera den mer än en gång, undrar vän av ordning... Jo, så snart de hade en vikarie eller ny lärare som skulle ha dom att göra bokrecensioner så tog Sum fram ”Gillis bonde”. Vilken luring va?

Ännu lurigare skulle ju vara om han senare bara ”mythade ihop”, hittade på,  egna böcker och skrev  långa, inlevelsefulla recensioner  med alla de ingredienser som lärarna ville ha med.

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0