Att slåss...eller inte...det är frågan

Hörde dessa 2 historier på jobbet i veckan. De är roliga, tycker jag, även om de handlar om att slåss, så därför berättar jag dom vidare för er:


Arbetskompis 1 och hans kompisar var ute och åkte på sina motorcyklar. Plötsligt svängde en just passerande bil tvärt höger i en korsning. Kompisen som åkte först hade inte en chans att hinna bromsa eller väja. Han ville antagligen begränsa sin luftfärd, och var vätränad, så han höll hårt i mc-styret..så hårt att det böjdes... När kompisarna, efter krocken, rusade fram till honom så såg de på en gång att båda underarmarna var av, men killen sa vresigt "Hjälp mej upp! Jag ska spöa kärringen!"


Arbetskompis 2 berättade om när han bodde i London med 2 zeeländare - kiwisar. Den ena av dom tyckte att en pubkväll var misslyckad om han inte fått slåss. Hederligt slagsmål med knytnävarna hörde liksom till. Alltid när det var dags att gå ut "för att göra upp" med någon så hejdade han sig och sa, med sin släpiga aussie-engelska "Just a minute" tog loss bryggan med framtänderna och stoppade dom i jackfickan. Detta gjorde  alltid motståndarna synligt nervösa.

image98

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0